Skönhet

Ginen ska göra dig ung

En ny trend bland män är att lägga större vikt vid hudvård och skönhet, men alla män kanske inte känner sig bekväma med att ägna sig åt en elaborerad hudvårdsrutin eller smörja in sig med bb-cream och annat smink – så varför inte testa den nya mirakeldrycken som sägs göra att man ser yngre ut?

Bra hudvård gör att man ser yngre ut men är man som kille inte bekväm med att köpa den här typen av produkter så kanske det finns en genväg? Nja, egentligen gör det dessvärre inte det, men det finns en dryck som påstås göra att man ser yngre ut. Drycken har fått det lite fyndiga namnet Anti-AGin och är består av 90 gram drickbar kollagen, alltså ett fiberprotein som ger vår hud dess struktur och stadga – och även är den vanligaste ingrediensen i hudvårdsprodukter.

Alkoholens motsvarighet av en ansiktsbehandling – sägs det

Drycken ska vara tillverkad av flera olika ingredienser vars huvudsakliga syfte är att förbättra förbättra hudens kvalitet. Och enligt tidningen Café så ska tillverkarna av denna mirakeldryck uttryckt att detta är alkoholens motsvarighet till en ansiktsbehandling och ska verka aktivt för en bra hy inifrån. Med det sagt är det fortfarande en gin man talar om som innehåller 40 procent alkoholhalt, men utöver det ska den också innehålla grönt te, trollhassel nässlor och gotu kola som sägs kunna reducera både celluliter och solskador. Men vad man ska hålla i åtanke om man vill ha en fräsch hy så är det att skönhetsrutinen ska genomföras dagligen och att dricka alkohol varje dag är inte att rekommenderas – både för att alkohol är beroendeframkallande och för att alkohol rent faktiskt har negativ inverkan på hur vår hy mår och ser ut. Att dricka denna mirakeldryck skulle därför rent sagt bara ge ett plus minus noll när det kommer till hyn, så är det fräsch hy du vill åt är det klassisk hudvård du får ägna dig åt. Men visst kan denna dryck vara kul att testa, förvänta dig bara inte att den håller vad den lovar!