Skönhet

Skönhetsingrepp för honom

Män tycker också om att ta hand om sig. Kanske till och med lika mycket som kvinnor men på ett annat sätt. Idag har den manliga skönhetsindustrin hunnit ikapp och män gör betydligt mer för att se yngre ut.

De flesta skönhetskliniker har numera ett stort manligt klientel också. Och män kommer in för att be om föryngrande metoder eller för att avlägsna saker på huden för att känna sig bättre till mods. Hos Inskinity kan du som man hitta många behandlingar som kan gynna din föryngring, såsom en inskinity.se/behandlingstyp/laserbehandling eller IPL som man även säger.

hand med texten DRYEn mans efterfrågan av skönhetsingrepp

De vanligaste skönhetsingreppen som män efterfrågar är relativt enkla. Botox, laser, skinbooster och massage är särskilt uppskattade. Många män gör även saker som att operera bort åderbråck eller gör skumbehandlingar av samma orsak för att kunna gå i shorts på sommaren och slippa att ha ont av tunga ben. Hårtransplantationer är också en växande behandling för män som börjar få en begynnande flint. Fettsugning som tidigare var något som kvinnor gjorde, har nu hittat hem även hos männen. Ta bort fett på bröst eller mage är det vanligaste. Även äldre män tenderar att fixa till sig.

Att det är ovanligt innebär inte att det är konstigt. Jag visade upp när jag gjorde det här och sen får folk tycka vad de tycker, säger Nils-Olof Carlsson 75 år.

Lev ett gott leverne

Utöver att göra skönhetsbehandlingar är det viktigt att du tar hand om dig själv. Skönhet kommer inifrån sägs det och det stämmer. Ett ingrepp är bara till för att göra det där jobbet som naturen tyvärr inte klarar självmant. Se till att sov ordentligt, undvik för mycket socker och alkohol och ät bra mat etc.