Shopping

Välj rätt smycken som man

Idag kan du som man välja och vraka bland de smycken som finns på marknaden, och behöver inte leta länge innan du hittar armband och andra produkter som matchar din personliga stil. Liksom i den övriga modebranschen finns det förstås tydliga trender, vilket ger ett stort och varierat urval för den modeintresserade mannen.

När du letar efter smycken till dig själv eller till en närstående är det aldrig fel att besöka https://www.efvaattling.com/sv/produkter/armband/armband-herr/ där du hittar herrarmband i flera olika storlekar och stilar. Här finns exklusiva armband framställda i guld av 18 karat, vitguld samt sterlingsilver i kombination med läderdetaljer. En klassisk och stilren look gör dessa armband till den perfekta accessoaren i år.

Stildilemma för den moderna mannen

Portrait,Of,Sexy,ManDen moderna mannen har ofta ett dilemma kring just armband och andra tillbehör, vilka accessoarer är okej och går det att ha för många? Det är så klart upp till dig själv vilka accessoarer som passar, det viktigaste är att du trivs och känner att de fungerar med din livsstil. Det går att inspireras av olika stilskolor, där den klassiska linjen har inneburit en viss rädsla för accessoarer. Men det finns trots allt en stor mängd att välja mellan, från slipsnål till klocka och bröst- samt manschettknappar.

Skapa din egen stil

Artisten Prince hade en androgyn stil med knytblusar och färgstarka kläder samt höga klackar. Han var inte traditionellt modemedveten och gick inte efter strömmen, utan lånade sina klädidéer från både män och kvinnor. Hans gränsöverskridande ”genderbending” framstod som sexig och intressant för alla kön. Genom att hitta det som passar dig bäst och hämta inspiration från många kulturer, tidsperioder och stilar kan du skapa en egen look som skiljer ut dig från mängden.

Är du en palsternacka eller en purjolök?

Inom skönhets- och modeindustrin blir det allt vanligare att satsa på manliga konsumenter, vilket innebär att utbudet för accessoarer, kläder och hårprodukter växer snabbt. Intresset för den manliga kroppen ökar och män mellan 20 och 40 år är nu mycket mer intresserade av att hitta sin egen stil än tidigare. I en klädkampanj från Storbritannien jämställdes den manliga kroppen med grönsaker, och kategoriserades in i fyra grupper. Rödbetan med stor mage samt smala ben, en rund aubergine, en bredaxlad palsternacka och en långsmal purjolök. Genom att hitta din kroppsmodell är det lättare att finna din klädstil och rätt accessoarer till denna.