Accessoarer

Ge henne ett smycke från Edblad i julklapp

Julen närmar sig och glimmar ikapp med de smycken som presenteras i skyltfönster och onlinebutiker. Många kvinnor uppskattar att klä upp sig till jul och nyår och kompletterar gärna med accessoarer. Köp henne något vackert och bidra med gnistrande glädje i jul.

Smycken har alltid varit en klassisk present som aldrig går ur tiden. Med en stor variation i design och material finns det mycket att välja mellan. Med ett par vackra örhängen från Edblad hittar du garanterat något som passar till jul. Oavsett om presenten är till en flickvän, syster eller vän är smycken alltid ett bra val.

Välj rätt present

Utbudet av presenter är enormt och det gäller att välja rätt julklapp. För att vara säker på att välja en present som uppskattas är det bra att ha några tips på vägen. En enhetlig och exklusiv stil skapas av detaljerna. Känner du henne väl blir det lättare att veta vad som passar. Observera vad hon brukar bära för typ av smycken, accessoarer och kläder. Många designer liknar varandra medan andra är väldigt olika och svåra att kombinera. Fokusera på en specifik produkt, till exempel örhängen. Försök hitta något som liknar det hon väljer och begränsa valet till det sortimentet. Be gärna om hjälp för att hitta något som passar. Oavsett vad du söker finns det alltid något som passar.

Olika sorters örhängen

Ett smycke som örhängen kan ge helt olika intryck och känsla att bära. En kvinna som ofta klär sig festligt uppskattar en större variation i sina smycken än en kvinna som klär sig mer diskret. Ett par örhängen ska gärna passa till de övriga smycken som bärs så att de går att använda vid samma tillfälle.

  • Välj stil till vardag eller fest
  • Designen kan vara diskret eller uttrycksfullt, klassiskt eller modernt
  • Smyckets färg, intryck och pris påverkas av materialet

Många örhängen presenteras som en del av ett set där passande halsband, ringar och armband finns i samma serie. Smycken från Edblad är uppskattade och deras design sprids internationellt. Att bära smycken har länge varit populärt bland män och Edblad har även ett sortiment för herrar.