Shopping

Tips på presenter till din trendmedvetna bror

Vissa människor är lätta att hitta presenter till. Andra inte lika mycket – åtminstone kan det verka så. Hemligheten är att se till deras personlighet och intressen, snarare än försöka lista ut deras favoritfärger eller musiksmak.

Ska du ge en present till en trendmedveten bror så har du redan facit i handen: det ska vara trendigt! Vad exakt som är trendigt kan vara diskutabelt, men med lite humor och kärlek kan alla hitta perfekta presenter att ge till sin bror som blir både uppskattade och använda.

Kolla upp trenderna

Om du själv inte är särskilt trend-intresserad kan du börja med att läsa på om årets trender. När det kommer till modet 2023 är det till exempel mycket denim, färger och lös-sittande som gäller för både killar och tjejer, medan tight, minimalistiskt och strumpor som syns är ute enligt stil-experterna. En livsstils-trend som syns mycket i sociala medier är så kallad romantisering där enkla sysslor uppskattas på ett nytt sätt, exempelvis att leva i nuet, mindfulness och att uppskatta det lilla i vardagen. Ytterligare en trend är allt som har med prepping att göra och som innebär att du är redo för alla typer av kriser.

Översätt trenderna till presenter

Nu när du sitter med all denna information är det dags att översätta den till faktiska presenter till din bror. Klädmässigt kan du hitta en snygg, blå t-shrt eller en uppsättning osynliga sockor att ha i vår- och sommarskorna. När det kommer till romantiseringen av vardagen kan ett härligt doftljus vara underbart i hemmet. Vill du ge doftljuset en komisk twist kan du istället för klassiska aromer välja dofter som whiskey, popcorn eller sockervadd.

Är din bror inne på prepping, kanske efter att ha sett serier som ”The Walking Dead” eller ”The Last of Us”, finns det massor av både kul och praktiska gåvor att ge. En överlevnadshandbok kommer garanterat att uppskattas, såväl som en mössa med integrerad pannlampa eller en apokalypslåda som innehåller allt din bror behöver för att överleva både ett elabvrott och en zombie-attack. Dina gåvor kommer vara perfekta för din trendmedvetna bror!