Shopping

Shopping med rabattkoder och sunt förnuft

Det är smart att handla med rabatt, på nätet såväl som i fysiska butiker. Annars kan man även shoppa begagnat för att komma undan billigare.

 

För att komma undan billigare på nätet när du shoppar, se till att använda rabatter och rabattkoder. Det finns massor av bra erbjudanden och koder att ta del av på till exempel Gratislandet.

 

Billigare att shoppa online med rabattkoder

 

Det som är extra smart att köpa med all rabatt man kan få är inte minst märkeskläder. Dessa tenderar att vara dyra, att då kunna komma iväg lite billigare är guld värt, i dubbel bemärkelse. Att även köpa saker second hand ger dig mer kvar i plånboken. I en artikel i Expressen går det att läsa om det som är smart att köpa just i andra hand, eftersom det är så dyrt i nypris men alltid mycket billigare att köpa begagnat. Det är bland annat:

 

  • Märkeskläder och kläder generellt.
  • Sportutrustning som skidor, cyklar och skridskor samt andra dyra sportgrejer.
  • Träningsredskap som träningsmaskiner och hantlar.
  • Växter och plantor som är odlat i ditt närområde.
  • Verktyg, stekpannor och porslin är alltid smart att köpa begagnat.

 

 

När du shoppar begagnat

 

Att tänka på när du köper begagnat är att second hand-butiken ansvarar för varornas kvalitet men att du inte har rätt att reklamera varor med brister och skönhetsfel om butiken redan på ett tydligt sätt har informerat om dessa. Vad du kan förvänta dig av en vara kan du bland annat se på priset, är den väldigt låg prissatt är det förmodligen på grund att varan är i ett dåligt eller skadat skick. Läs mer om det här.

 

Höstens färg är röd, det har nog ingen modeintresserad person missat. Det är svårt att undgå eftersom det syns i varje modeuppslag. Gärna ska olika nyanser av rött mixas med varandra i en outfit. Det som är värt att veta är att när något är jätteinne så brukar det också fort bli ute. Det som dock håller i längden är tidlösa plagg och former, som plagg i neutrala färger och som inte sticker ut med vare sig märkliga strukturer eller mönster. Svart, grått och jordfärger går alltid hem och kommer förmodligen alltid göra det. För modetips är rådet att kolla in artiklarna på Elle.