Shopping

Gamla spartips håller än

Att få mer pengar över är alltid välkommet, inte minst om man har ett stort modeintresse. Det finns många sätt att spara pengar, och det viktigaste att tänka på är att de gamla tipsen fortfarande fungerar.

Att använda rabattkoder när man handlar på nätet är vid det här laget ett ganska gammalt och beprövat tips när det kommer till att spara pengar. Men det finns också många andra saker du kan göra för att få mer pengar över till det som är det viktigaste i livet, och som stavas Drake’s, Boglioli, Loro Piana eller Brooks Brothers.

Sommarmodet för året handlar mycket om kavajer, skriver bl.a. Café. Material och strukturer som seersucker (även känt som bäckebölja) och linne är helt rätt i sommar, och kavajen får gärna vara dubbleknäppt.Businesspar i varmt väder

Spartips för den nya mannen

  • Sommaren är över lag en bra tid för shopping, eftersom många butiker rear ut delar av sitt sortiment. Det kan även gå att hitta sommarkläder, som shorts och badbyxor, på reorna.
  • Utförsäljningar är ett annat bra sätt att spara pengar. Många av dem annonseras framför allt på Facebook. Se till att gilla varumärken som du gillar i verkliga livet även på Fejan, så kommer du att få inbjudningar till fler utförsäljningar.
  • De gamla spartipsen fungerar också väl. Ha med dig matlåda till jobbet, titta på jämförpriser i affären, och gå med i så många kundklubbar som möjligt. Då får du återbäring och rabatter. Även mindre sexiga butiker, som Clas Ohlson och Apoteket, har ju kundklubbar. Det kan därför vara smart att bli mer trogen en kedja, istället för att handla hos flera olika, eftersom du då samlar dina poäng och får mer i rabatt.
  • Välj plagg som går att bära på många olika sätt, t.ex. ett par byxor som passar både till t-shirt och till skjorta med uddakavaj, eller en kavaj som fungerar både i uppklädda och i mer lediga sammanhang. Jeanskjortan är något av en favorit här, den är faktiskt ett mer mångsidigt plagg än många tror. Den funkar t.o.m. till en dubbelknäppt kavaj, och blir riktigt snygg till rutigt.

Fler spartips inför sommaren hittar du här.