Garderob

Pyjamasmodet är här för att stanna

I ett tidigare inlägg har vi skrivit: mjukisbyxor – okej eller ej? Bland annat skrev  vi då om hur mjukisbyxor har setts som någonting en enbart har i hemmet, som någonting ganska skabbigt och omodernt. Samtidigt förespråkade vi mjukisbyxan, eftersom den helt enkelt är så himla skön. Och nu har modet äntligen kommit in på vår sida. Det trendiga och snygga, är det bekväma och med det även mjukisbyxan, likväl som pyjamasen.

I ett inlägg från modetidningen Modette har man konstaterat att siden, sammet och pyjamas-skortan är några av årets mest trendiga plagg, och man kallar det sovplagg by day. Några av de kläder som de lyfter är en snygg nudefärgad spagettibands-klänning som påminner om den som Carrie Bradshaw i sex and the city har på sin första dejt med Mr Big. Även en byxdress i sammet lyfter det, en dress som för tankarna till bebiskläder men som är rakt igenom supersnygg.

Mysigt mode för mänSkjortor i garderob

Men för männen då? Hur klär de sig i detta mjukismode? Well, mycket handlar om den klassiska mjukisbyxan i grått och till det kan man klä upp sig med en snygg skinnjacka och ett par kängor. Ett annat alternativ är den nya moderna kostymen i mjuk bomull som är lika mysig och mjuk som ens pyjamas men samtidigt lika trendig som en kostym du har på ett bröllop. Självklart fungerar dock inte denna kostym vid alla tillfällen utan då är det bättre att variera sig och ha alla varianter som går. Snygga kostymer, vad du ska tänka på och andra bra tips hittar du i denna artikel från Café.