Träning

Exklusiva träningskläder

Även den som för det mesta har på sig skräddarsydda kostymer och skjortor, skor från Edward Green eller John Lobb och slipsar från Drake’s klär ner sig rejält när det är dags att träna. Men det behöver inte vara så.

Träna bör man. Man dör i och för sig ändå, men det dröjer längre, och man mår bättre under tiden. Dessutom ser man bättre ut. Tyvärr är det svårt att vara stilfull på gymmet eller i elljusspåret. De flesta träningskläder gör att man ser ut som ett modernt konstverk.

Outdoor Voices

Outdoor Voices är ett amerikanskt företag som tillverkar enkla sportkläder av klassisk modell: vida (men inte supervida) shorts, sweatshirts, tees och mjukisbyxor. Det som utmärker dem, och berättigar att priserna är högre än för motsvarande plagg på Stadium, är att många av plaggen är gjorda i merinoull. Ull har som bekant flera fördelar: det andas när det är varmt och värmer när det är kallt, det är antibakteriellt och kan vädras istället för att tvättas lika ofta som plagg i andra material.

Långbyxorna är inte direkt kläder som man har på löprundan eller i crossfit-boxen. Men de är smidiga att ha på sig till och från gymmet. Outdoor Voices T-shirts är däremot perfekta gymkläder. Eftersom ull har antibakteriella egenskaper kommer de inte att lika mycket som plagg i bomull eller polyester (huvva!) om de legat nedknölade i väskan en hel dag. Smidigt för den som går direkt från gymmet till jobbet eller skolan.